VUC
1 - 0
UVS

Nabeschouwing

In een ontmoeting tussen VUC en UVS op het Kleine Loo in Den Haag, stonden twee van de meest eerbiedwaardige clubs, met respectievelijk 115 en 110 jaar geschiedenis, tegenover elkaar. Al binnen twee minuten kreeg UVS een uitgelezen kans om de score te openen. Een krachtig schot van Bouthari werd door Hasper, de doelman van VUC, uit het doel geranseld, gevolgd door een misser van van der Zwaan op slechts drie meter van het doel, wat een opluchting betekende voor VUC.

Lees de hele nabeschouwing en voorbeschouwing.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen VUC en UVS is 1-0. UVS speelde een prima wedstrijd en had meer verdiend.
  • 90 +6'
    Luuk van der Vlist tweede gele kaart en rood.
  • 90 +3'
    Keeper VUC haalt bal uit de hoek. Corner
  • 88'
    Ook Adima naast Spierdijk doorgeschoven naar de spits.
  • 86'
    Vrije trap van Van Dam op het hoofd van Spierdijk die rakelings naast kopt.
  • 85'
    UVS doet er echt alles aan. Aan inzet geen gebrek.
  • 84'
    Voorzet van Tavilla gaat ruim naast.
  • 82'
    Spierdijk van centrale verdediger naar de spits positie.
  • 81'
    Van der Weijden schiet rakelings naast.
  • 80'
    UVS dringt aan en is naarstig op zoek naar de gelijkmaker.
  • 80'
    Ban van Dubbeldeman op San der Vlist die net tekort komt.
  • 78'
    De scheidsrechter fluit een uitstekende wedstrijd. Ook dat mag weleens gezegd worden.
  • 77'
    UVS heeft in de tweede helft een licht overwicht.
  • 74'
    Afstandschot van Van Dam in de handen van de keeper van VUC.
  • 72'
    Wissels bij UVS. Dubbeldeman en Cuvelier komen erin voor Van der Zwaan en Bouthari.
  • 62'
    Uit een vrije trap van Van Dam heeft UVS de 1-1 op de schoen maar helaas....
  • 56'
    De vrije trap levert niets op voor VUC.
  • 56'
    Gele kaart voor Spierdijk. Vrije trap op de 16 voor VUC.
  • 54'
    Uit weer een voor UVS kopt Spierdijk over.
  • 52'
    Uit de corner kopt Spierdijk buitenkant paal naast.
  • 51'
    Van der Zwaan schiet hard in de hoek. Keeper van VUC verwerkt de bal tot corner.
  • 46'
    Direct een kans voor VUC op 2-0 maar van Belen brengt uitstekend redding.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft. Bart van der Weijden is er bij UVS ingekomen voor Boris Müller.
  • '
    Het is een leuke open wedstrijd tussen VUC en UVS.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 1-0.
  • 38'
    Afstandschot van Van Dam gaat huizenhoog over.
  • 35'
    Afstandschot van VUC wordt door van Belen onschadelijk gemaakt.
  • 29'
    Gele kaart voor Müller wegens vasthouden.
  • 28'
    Zeer grote kans voor VUC. Daar komt UVS goed weg
  • 25'
    Maatoug geeft een voorzet op maat op van der Zwaan die huizenhoog overschiet.
  • 24'
    Keeper van Belen van UVS gaat behoorlijk in de fout maar brengt daarna redding.
  • 11'
    Goal!
    VUC scoort de 1-0!
  • 10'
    Balverlies van Müller levert een grote kans voor VUC op en maken daar dankbaar gebruik van. 1-0
  • 2'
    Wat een enorme kans voor UVS. Hard schot van Bouthari wordt door de keeper van VUC uit zijn doel gebokst. Daarna de kans voor van der Zwaan die over de bal heen maait.