HVV
2 - 1
UVS

Voorbeschouwing

Op zaterdag staat er een boeiende confrontatie op het programma wanneer UVS afreist naar de Koninklijke Haagsche Voetbalvereniging HVV, gelegen aan de van Hogenhoucklaan 37 in Den Haag. De laatste ontmoeting tussen deze twee teams vond plaats in november 2023 op De Kikkerpolder in Leiden, waar ze met een gelijkspel van 2-2 uit elkaar gingen. UVS wist twee keer op voorsprong te komen dankzij doelpunten van Kerkhoff en van der Zwaan, maar HVV wist telkens terug te komen.

Lees de hele voorbeschouwing.

Wedstrijd commentaar

• De wedstrijd is afgelopen. De eindstand tussen HVV en UVS is 2-1.UVS speelde een prima wedstrijd en kreeg kansen genoeg maar helaas geen punten
  • 90 +2'
    Goal!
    HVV scoort de 2-1! Ongelooflijk. Bouthari laat zich heel simpel uitkappen en daarna wordt de bal voorgegeven en ingekopt.
  • 83'
    Luuk van der Vlist en van der Zwaan worden bij UVS vervangen door Dubbeldeman en Bouthari.
  • 81'
    Van Belen brengt knap redding op inzet van HVV.
  • 76'
    Adima stuit op de keeper en daarna wordt het schot van Maatoug geblokt.
  • 75'
    Gaat van der Weijden na wekenlang afwezig te zijn geweest zijn rentree bij UVS maken?
  • 74'
    Vrije trap van HVV gaat ruim over het doel van Van Belen.
  • 73'
    Tavilla met het schot op doel en een makkelijke prooi voor de keeper van HVV.
  • 67'
    Blessure Hulters. Hij wordt vervangen door Kerkhoff.
  • 67'
    Spanning stijgt. Open leuke wedstrijd.
  • 60'
    Twee grote mogelijkheden voor UVS in paar minuten op de 1-2
  • 58'
    Goal!
    1-1! Abdelkarim Maatoug maakt de gelijkmaker voor UVS.
  • 55'
    Müller verlaat het veld bij UVS en wordt vervangen voor van Dam.
  • 53'
    Adima wordt getackeld in de 16 van HVV maar de scheidsrechter doet nu niets.
  • 51'
    Gele kaart voor Luuk van der Vlist. Overtreding in de 16 van HVV.
  • 49'
    Gele kaart voor Spierdijk.
  • 46'
    Wat een kans voor van der Zwaan. Bal wordt tot corner verwerkt.
  • Aftrap
    Er is gefloten voor het begin van de tweede helft.
  • Rust
    We gaan rusten bij een stand van 1-0.
  • 41'
    Wat een kans voor UVS op de 1-1. Maatoug stuit op de keeper die knap redding brengt.
  • 41'
    Goal!
    HVV scoort de 1-0!
  • 41'
    Eerste kans voor HVV is direct raak.
  • 34'
    Blessure behandeling bij van der Zwaan die aan zijn hoofd wordt geraakt.
  • 24'
    Doelpoging van van der Zwaan. Bal gaat paar meter naast.
  • 24'
    Gele kaart voor Müller van UVS.
  • 14'
    Van der Zwaan kopt uit een vrije trap op doel maar de HVV keeper brengt redding op de doellijn.
  • 10'
    HVV met veel balbezit maar aan beide kanten nog geen kansen.
  • 1'
    UVS speelt vandaag met rouwbanden i.v.m. het overlijden van oud voorzitter Piet Kruit.
  • De aftrap
    A.E. de Winter heeft gefloten voor het begin van de wedstrijd. De basis elf van UVS ziet er als volgt uit: Luca van Belen Sam van der Vlist Axel Pison Mart Spierdijk Luuk van der Vlist Jesse Hulters Boris Müller Abdelkarim Maatoug Tomas Tavilla Daan van der Zwaan Isi Adima